Suitsujuustune hernesupp

20 november 2015 0 comments
Hernesupp on minul üks väga suur lemmik, kuigi lapsed seda rohelise värvi tõttu eriti ei armasta. Soovi korral võib peale praadida veel peekonit või küpsetada ahjus saiakuubikuid.

Vaja läheb:
800 ml vett
1 orgaaniline puljongikuubik
400 g herneid
4-5 keskmist kartulit
100 g porrut
1 keskmine sibul
120 g sulatatud juustu suitsujuustuga (Hiirte)

Aja vesi puljongikuubikuga keema. Lisa kooritud ja tükeldatud kartul, külmutatud herned, hakitud sibul ja porru. Keeda kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta ning lisa juurde sulatatud juust, soovi korral püreesta veel. Serveeri krõbedate peekonikuubikute või muu meeldivaga.




0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD